Beautygloss
Online magazine over beauty en make-up. Soort weblog met veel artikelen, foto's, aanbiedingen, video's en veel reacties van lezers op de diverse postings.

Girlscene
Populaire website met alles over fashion, make-up, beauty en lifestyle, voor meiden tussen de 14 en 20 jaar. Bezoekers kunnen overal op reageren, een eigen profiel aanmaken en een fotodagboek over mode bijhouden. Grote community met actief forum.

Beautylab
Het populaire weblog van Serena Verbon, met dagelijks nieuwe artikelen, foto's, video's en tips over beauty, fashion, food, lifestyle, interieur en alles wat het leven mooi maakt..

Styletoday
Web glossy over fashion, beauty, celebs en lifestyle. Online variant van Beau Monde, Cosmopolitan, Cosmopolitan Shopping, Grazia, Living, Marie Claire, MIND Magazine, Nouveau en Pink Ribbon.

Viva
Meest populaire site voor en door vrouwen in NL. Met heel actieve community en allerlei activiteiten. Over alle denkbare zaken worden berichten achtergelaten via blogs en forum. Een zeer populaire plek om kennis, ervaringen, verdriet, steun en gezellige verhalen uit te wisselen.

Vrouw
De Telegraaf voor vrouwen. Met uiteraard nieuws, maar ook verhalen en achtergronden over vele thema's, zoals psyche en relatie, mode en beauty, gezond leven, eten en genieten. Met columns, blogs, acties en een horoscoop.

Libelle
Een van de populairste vrouwenbladen van Nederland, met veel interviews, reisreportages, mode en tips voor lekker leven.

Linda
De website van het populaire magazine Linda, met online een selectie van nieuws, tips en video's.

Plus
Website van het lifestyle magazine voor 50-plussers. Met nieuws, tips en informatie over lekker leven, gezondheid, geld, vrije tijd en digitale ontwikkelingen.

Esquire
Lifestyle magazine voor mannen, met de laatste trends op het gebied van herenmode, gadgets, auto's, boten, reizen en andere gewilde zaken voor de moderne man.

Quote
Het laatste nieuws over business en lifestyle, miljonairs, carrière en het succesvolle zakenleven.