ING Bank
Een van de grootste banken en geldverstrekkers van Nederland. Ooit een afkorting van Internationale Nederlanden Groep, nu ING. In 1989 ontstaan door een fusie tussen de ING Bank en de Postbank.

Rabobank
Een van de grootste banken en geldverstrekkers van Nederland. Bestaande uit verschillende zelfstandige coörporaties en ontstaan als afkorting van Raiffeisen-Boerenleenbank.

ABN Amro
Een van de grootste banken en geldverstrekkers van Nederland, ontstaan door een fusie in 1991 van de ABN en de AMRO Bank.

SNS Bank
SNS Bank is de afkorting van staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en werd 1817 opgericht. De focus bij SNS ligt op begrijpelijke bankproducten en diensten.

De Hypotheker
Onafhankelijk adviseur en bemiddelaar van hypotheken. Bekend van de slogan Jazeker, de Hypotheker.

Independer
Uitgebreide product- en prijsvergelijkingen voor financiële producten en verzekeringen. Vergelijkt auto-, woon-, uitvaart-, overlijdensrisico-, reis- en zorgverzekeringen, rentes, hypotheken, leningen etc.. Biedt daarnaast gerelateerd nieuws, advies en informatie over verzekeringen en bankproducten. Populaire vergelijker.

Indeed
Populaire zoekmachine voor vacatures. Doorzoekt zoveel mogelijk vacaturebanken en Nederlandse websites. Werkt handig en heeft veel vacatures en websites ge√Įndexeerd, dus een goed startpunt voor het zoeken naar vacatures om niet alle vacaturebanken afzonderlijk langs te hoeven gaan.