AutoVandaag
Online magazine met dagelijks autonieuws en veel rij-impressies. Auto's o.a. te vergelijken op energielabel en bijtelling. Verder interviews, de nieuwste modellen, gadgets, evenementen, spionagevideo's en foto's etc. Heeft een eigen redactie en eigen stijl van schrijven.

AutoWeek
Auto nieuws, waardebepalingen, beoordelingen, rijtests en specificaties. Kortom, alles wat je over een auto of specifiek model wilt weten. Aanbod van occasions van Autotrader.

Autoblog
Dagelijks auto nieuws uit binnen- en buitenland. Een populaire onafhankelijke site met een uitgesproken mening. Van en voor autoliefhebbers in hart en nieren. Bezoekers kunnen direct reageren.

Autowereld
Het nieuws en de laatste ontwikkelingen op het autovlak in een overzichtelijke lay-out gepresenteerd. Met de focus op nieuws, nieuwe modellen, tuning en styling en spy shots.

Autovisie
Populaire site uit top 10 van Nederland op autogebied. Zowel auto nieuws als occasion aanbod. Voorheen bekend als de Auto Telegraaf, en een combinatie van de merken Autovisie, Autovisieblog en Autotekoop.

Top Gear
De website van het populaire tijdschrift en televisieprogramma was voorheen een lege huls, maar inmiddels zijn er naast leuke nieuwtjes ook rijtests, video's, impressies en collums van Clarkson en zijn mannen te vinden. Leuke website voor de liefhebber.

Motorsport
Een van de grootste en populairste internationale websites over auto- en motorsport wereldwijd, met nieuws over vele raceklassen. Een belangrijke nieuwsbron voor vele websites. Engelstalig.

GPToday
Het laatste Formule 1 nieuws en Autosport nieuws overzichtelijk bij elkaar.

Formula 1
De officiƫe website van en over de Formule 1, met video's, foto's, programma, toegangskaarten, tijden en standen.

Verstappen
De officiƫle website van en over Jos Verstappen, Max Verstappen en gerelateerd autosportnieuws.

GPUpdate
Goede nieuwsbron voor Formule 1 en autosport nieuws. Met 24 uur per dag Grand Prix nieuws en foto's. Richt zich alleen op de GP klasses, dus geen DTM nieuws etc. Internationale en gerespecteerde site.