IEX
Van beleggers, voor beleggers. Enorm uitgebreide site met alle denkbare informatie die beleggers nodig kunnen hebben. Aan de linkerkant nieuws, aan de rechterkant de beurscijfers. Koersen, opinies van specialisten, achtergrondinformatie en nieuws. Goede zoekfunctie voor fondsen. Zeer actief forum. Registratie nodig voor sommige functionaliteiten.

Belegger
Het laatste beursnieuws. Adviezen, achtergronden en een uitgebreid aanbod aan realtime koersen. Gericht op de particuliere en professionele belegger. Een van de grootste onafhankelijke beleggingssites van Nederland, met een eigen redactie. Heldere website.

EuroBench
Beursnieuws. Zowel eigen nieuws als nieuws uit andere grote bronnen, zoals FD, DFT, Wall Street Journal, Financial Times, CNN Money, Marketwatch. Handig om nieuws, adviezen en andere info over een specifiek fonds te zoeken en te blijven volgen. Levendig forum waar ook 's avonds actief gebruik van wordt gemaakt. Koersdata is 15 min. vertraagd. Niet erg overzichtelijke site.

DeBeurs
Alle koersen en nieuwsberichten op een rij. Biedt een duidelijk overzicht van de koersbewegingen, in combinatie met relevant nieuws. Het forum is zeer actief. Gericht op beleggers die een snel overzicht willen over de stijgers en dalers. Onderdeel van dagblad De Pers. Prettig werkende tabbladen.

FD Beurs
Onderdeel van het Financieel Dagblad. Met financieel-economisch nieuws over beleggen, ondernemen, rente- en beursinformatie. Tevens links naar Z24 en BNR. O.a. populair vanwege de real-time beurskoersen. Veel informatie, snelle nieuws-updates en kwalitatieve opiniestukken van financieel experts. Registratie en betalen voor sommige secties verplicht.

Z24 Beurs
De hypermodern ogende beurs cockpit van de zakelijke nieuws site Z24 is prachtig en handig. Verder bedrijfsinformatie, analisten-taxaties en columnisten met analyses en opinies.

Beurs
Informatie en achtergronden voor particuliere beleggers over AEX, AMX, Nasdaq, Euro, koersen, beleggen, fondsen, index, derivaten en expert opinies. Informeert je snel over de financiele markten. Koersdata zijn minimaal 15 min vertraagd.

Beursgorilla
Gericht op particuliere beleggers. Realtime beurs koersen van AEX en Euronext en daarnaast nog nieuws, achtergrondinformatie, interviews en koopadviezen. Thuis van de beleggende aap Jacko. Alle informatie die voor een belegger belangrijk is.

Guruwatch
Verzamelt en indexeert alle beleggingsadviezen over Nederlandse aandelen van professionele analisten. Inclusief de behaalde rendementen per analist c.q. de score per "guru". Populair forum en handige informatiebron voor beleggers.

USMarkets
Beursinformatie met focus op de V.S. , Wall Street, Dow Jones, Nasdaq, Aziƫ en Europa. Naast beursnieuws ook koersen, technische analyses, meningen en dagboeken van analisten. Nederlandstalig.

Beleggers Belangen
Site van het weekblad Beleggers Belangen. Met beursinformatie, opinie en achtergronden over de belangrijkste Nederlandse aandelen. Van analisten en van de redactie. Over fondsen, derivaten en populaire thema's. Voor de actieve belegger. Heeft korte artikelen. Veel items of grafieken linken helaas door naar andere websites.

Morningstar
Objectieve en onafhankelijke informatie over beleggingsfondsen voor particuliere beleggers in Nederland. Zowel van analisten als van de wereldwijde redactie van Morningstar. Voor veel zaken is registratie nodig. Nederlandstalig.