NU Zakelijk
Het economisch katern van nu.nl, met de belangrijkste headlines en het laatste nieuws op economisch en zakelijk gebied overzichtelijk weergegeven. De korte artikelen gaan over de economie, ondernemen, geld en de beurs.

Financiƫle Telegraaf
Het zakelijke katern van telegraaf.nl, De Financiƫle Telegraaf. Voorheen DFT. Met zeer divers zakelijk en economisch nieuws voor een brede doelgroep op onverbloemde wijze gebracht. Van actueel beursnieuws tot persoonlijke geldzaken. Veel aandacht voor de beurs, ondernemen en geld. Verder DFT TV met korte zakelijke journaals en video's.

Financieel Dagblad
Instituut op het gebied van zakelijk en financieel nieuws, bekend van het dagblad. Volledig gespecialiseerde uitgever. Met online het laatste nieuws over de beurs. financiƫle wereld, economie, politiek en ondernemen. Registratie verplicht.

IEX
Van beleggers, voor beleggers. Enorm uitgebreide site met alle denkbare informatie die beleggers nodig kunnen hebben. Aan de linkerkant nieuws, aan de rechterkant de beurscijfers. Koersen, opinies van specialisten, achtergrondinformatie en nieuws. Goede zoekfunctie voor fondsen. Zeer actief forum. Registratie nodig voor sommige functionaliteiten.

Belegger
Het laatste beursnieuws. Adviezen, achtergronden en een uitgebreid aanbod aan realtime koersen. Gericht op de particuliere en professionele belegger. Een van de grootste onafhankelijke beleggingssites van Nederland, met een eigen redactie. Heldere website.

EuroBench
Beursnieuws. Zowel eigen nieuws als nieuws uit andere grote bronnen, zoals FD, DFT, Wall Street Journal, Financial Times, CNN Money, Marketwatch. Handig om nieuws, adviezen en andere info over een specifiek fonds te zoeken en te blijven volgen. Levendig forum waar ook 's avonds actief gebruik van wordt gemaakt. Koersdata is 15 min. vertraagd. Niet erg overzichtelijke site.

DeBeurs
Alle koersen en nieuwsberichten op een rij. Biedt een duidelijk overzicht van de koersbewegingen, in combinatie met relevant nieuws. Het forum is zeer actief. Gericht op beleggers die een snel overzicht willen over de stijgers en dalers. Onderdeel van dagblad De Pers. Prettig werkende tabbladen.

Business Insider
Nieuwssite volledig gericht op ondernemers en managers. Met het laatste zakelijk en economisch nieuws, achtergronden, commentaren en analyses. Naast puur zakelijk nieuws ook luchtigere verhalen en andere leuke zakelijke nieuwtjes. Verder veel praktische informatie, beurskoersen en aandacht voor diverse geldzaken. Voorheen Z24

Management team
Magazine en website met nieuws en achtergronden voor en over het bedrijfsleven. Voor directieleden, managers en ondernemers.

Sprout
Magazine en website met nieuws voor de nieuwe generatie ondernemers. Met veel aandacht voor ondernemen, startups en technologie.

BNR Nieuwsradio
Nieuwsportal van talkradio-station Business Nieuws Radio. Informatie over de items en beluisteren van eerdere uitzendingen. Verder uiteraard financieel- en beursnieuws, plus flits- en verkeersinformatie. De flitsinformatie is van de eigen luisteraars en erg populair.