Flabber
Een van de populairste entertainment weblogs van Nederland. Met een selectie van de beste content op het web, plus eigen content. Ontroerend, grappig, sexy, bijdehand en vooral erg populair bij mannen.

Geen Stijl
Nieuwsfeiten en journalistiek onderzoek, afgewisseld met prettig gestoorde onzin. Naar eigen zeggen graag tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend.

Fok
Weblog voor en door jongeren. Film-, tv- en popnieuws. Columns, coole links, reviews en gaming. Een van Nederlands populairste forums.

VK mag
Filmpjes en sterke verhalen van Hollands Hardste Weblog.

Dumpert
Filmpjes, plaatjes en audio uploaden en vooral bekijken. Inzendingen beoordeeld door de redactie. Van de makers van Geen Stijl.

Skoften
Entertainment weblog met video's, foto's, games, babes en laatste nieuwtjes. Voor je dagelijkse portie meuk.

FHM
Website van het wereldwijd uitgebrachte tijdschrift voor mannen. Met veel aandacht voor babes, games, nieuws en andere zaken van belang voor mannen.

WTF
Online tabloid met opmerkelijk en vermakelijk nieuws. Veel bizarre filmpjes, gebeurtenissen, nieuws en verhalen over entertainment, sterren en het digitale leven van nu.

Upcoming
Verzameling van de populairste afbeeldingen, video's, tweets, nieuwsberichten en andere internettrends met een vermakelijk karakter. Veel bijzondere lijstjes.

Froot
Dagelijks de leukste, mooiste en coolste dingen van het internet. Ofwel, de leukste gein en ongein van het internet wordt hier voor je verzameld en geselecteerd.

Biertijd
Zeer populaire weblog. Met leuke filmpjes en veel aandacht voor hot chicks.

Jaggle
Weblog met unieke items. Grappig, ontroerend, verfrissend, mooi en soms ook schokkend. Nieuws met een bite.

Retecool
Weblog over actuele gebeurtenissen uit binnen- en buitenland op gebied van internet, techniek, muziek, lifestyle en art/design.