IGN
Een van de grootste reviewsites ter wereld op het gebied van videogames. Zeer uitgebreid. Enorm aanbod aan reviews, cheats en video's. Engelstalig, met internationale nieuwssectie. Bron voor vele andere sites. Onderdeel van Fox Media, net als GameSpy, FilePlanet, TeamXbox, 3D Gamers en Direct2Drive. Veel reclame. Neem de tijd, bevat veel informatie!

InsideGamer
Nederlandse site met de laatste informatie en meningen over games. Reviews, video's en een forum. Veel content te vinden per platform en per game. Gemakkelijk te navigeren. Frisse schrijfstijl en mogelijkheid tot schrijven van eigen reviews. Actieve community. Verder cheats, een eigen webshow en prijsvergelijking van consoles bij verschillende winkels.

Gamer
Een van de oudste Nederlandse websites over videogames. Geeft nieuws en reviews over games en heeft een actief forum. Veel goed geschreven stukken en filmpjes. Duidelijk en overzichtelijk. Alle content is ook handig georganiseerd in dossiers, met daarin al het nieuws binnen een specifiek genre.

Gamersnet
Achtergronden, regulier nieuws en reviews. Veel linkdumps binnen nieuwssectie. Heeft eigen forum waar met andere gamers gepraat kan worden. Een leuke community voor de liefhebber.

Mmorpg
Veelbezochte Amerikaanse website met het laatste MMORPG nieuws en een drukbezocht forum. Veel achtergrond informatie over bestaande en nieuwe spellen, bestaande guilds en blogs. Zeer compleet. Goed ontworpen website waar veel leden op actief zijn. Van iedere game is zeer veel informatie te bekijken. Terecht "The Headquarters of MMORPG". Engelstalig.

Startpagina mmorpg
Links naar de diverse Massively Multiplayer Online Role Playing Game-spellen en hun communities en allerlei pagina's die met MMO's te maken hebben. Van Startpagina. Beperkt qua aanbod in vergelijking met de Engelse websites in deze categorie.