Tweakers
Site met een enorm grote schare fans. Nieuws, prijsvergelijkingen en reviews met name op gebied van computeronderdelen en electronica. Een klassieker.

Techzine
Het laatste ICT nieuws en een populaire community voor liefhebbers en professionals. Met een zeer uitgebreid forum, columns, pricechecks, downloads, tutorials, tweaks, scripts, reviews, casemods en een vraag en aanbod sectie.

Bright
Lifestyle magazine over innovatie, informatie- & communicatietechnologie. Met nieuws en informatie over computers, elektronica, gear en gadgets, maar ook technologie en innovatie in design, media, industriƫle vormgeving, interieur, auto's, mode en architectuur. Ofwel, alles rondom een moderne digital lifestyle dus.

Computer! Totaal
Alles over de computer. Tips, cursussen, downloads en meer.

OneMoreThing
Alles over Apple en de Mac, iPod, iPhone en iPad op deze website van de grootste Apple Community van Nederland. Met dagelijks nieuws, audio- en video-podcasts en een populair forum. Nederlandstalig.

DutchCowboys
Populairse weblog over internetmarketing en internet gerelateerde zaken. Met nieuws en achtergronden over online advertising, zoekmachines, mobile, wireless, marketing, media, e-commerce en populaire internet toepassingen.

Webwereld
Nieuws en achtergronden over ict en internet.

NU internet
De populairste nieuwssite van Nederland heeft ook een sectie met internet gerelateerd nieuws.

FANtv
Informatie over ontwikkelingen op internet, hardware en software gebied. Vooral sterk in het beoordelen en beschrijven van software en internettoepassingen. Niet bijzonder veel, maar daardoor juist overzichtelijk en goede reviews. Onderdeel van Fan.tv

Emerce
Nieuws en achtergronden over e-business, marketing, media en e-commerce.

Twinkle
Tijdschrift en online magazine volledig geweid aan e-commerce en nieuws aangaande de comemrci&eum;;e ontwikkelingen op internet.