ADO Den Haag
De officiële website van voetbalclub ADO Den Haag. Voorheen FC Den Haag. Spelend in het Kyocera Stadion. ADO is de afkorting van Alles Door Oefening. Bijnaam ADO Den Haag: De Residentieclub.

AZ
De officiële website van voetbalclub AZ uit Alkmaar. Spelend in het A.F.A.S.-stadion. AZ is de afkorting van Alkmaar Zaanstreek-combinatie. Bijnaam AZ Alkmaar: De kaaskoppen.

Ajax
De officiële website van voetbalclub AFC Ajax uit Amsterdam. Spelend in stadion de Amsterdam Arena. AFC is de afkorting van Amsterdamse Football Club. Bijnamen AFC Ajax: Joden, Godenzonen, 020.

FC Emmen
De officiële website van voetbalclub FC Emmen. Spelend in het Stadion Meerdijk. FC Emmen is de afkorting van Football Club Emmen. Bijnamen FC Emmen: Rood-Witten

FC Groningen
De officiële website van voetbalclub FC Groningen. Spelend in het stadion Euroborg. FC Groningen is de afkorting van Football Club Groningen. Bijnamen FC Groningen: Trots van het Noorden, Green-White Army, Boeren.

FC Twente
De officiële website van voetbalclub FC Twente uit Enschede. Spelend in het stadion De Grolsch Veste. FC Twente is de afkorting van Football Club Twente. Bijnamen FC Twente: De Tukkers, de Twentenaren, The Reds, Trots van het Oosten.

FC Utrecht
De officiële website van voetbalclub FC Utrecht. Spelend in het Stadion Galgenwaard. FC Utrecht is de afkorting van Football Club Utrecht. Bijnamen FC Utrecht: Utreg, Cupfighters, Domstedelingen.

Feyenoord
De officiële website van voetbalclub Feyenoord uit Rotterdam.Spelend in het Stadion Feijenoord, ook wel stadion De Kuip. Bijnamen Feyenoord Rotterdam: Stadionclub, De club van Zuid, De club van het volk, 010.

Fortuna Sittard
De officiële website van voetbalclub Fortuna Sittard. Spelend in het Fortuna Sittardstadion. Fortuna Sittard is de afkorting van Fortuna Sittardia Combinatie. Bijnamen Fortuna Sittard: FSC, Fortuna Zitterd.

Heracles
De officiële website van voetbalclub Heracles Almelo. Spelend in het Polmanstadion. Bijnaam Heracles Almelo: Heraclieden.

PEC Zwolle
De officiële website van voetbalclub PEC Zwolle. Spelend in het IJsseldeltastadion. PEC Zwolle is de afkorting van Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle. Bijnaam PEC Zwolle: Blauwvingers.

PSV
De officiële website van voetbalclub PSV uit Eindhoven. Spelend in het Philipsstadion. PSV is de afkorting van Eindhovense Voetbalvereniging Philips Sport Vereniging. Bijnamen PSV Eindhoven: Philips, Rood-Witten, Red White Army, Boerûh, Lampjes, Lempkes, 040.

RKC Waalwijk
De officiële website van voetbalclub RKC Waalwijk. Spelend in het Mandemakersstadion. RKC Waalwijk is de afkorting van Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk.

Heerenveen
De officiële website van voetbalclub SC Heerenveen. Spelend in het Abe Lenstrastadion. SC Heerenveen is de afkorting van Sportclub Heerenveen. Bijnamen SC Heerenveen: Fean, De SuperFriezen, Blue-White Army, Blue-White Vikings.

Sparta Rotterdam
De officiële website van voetbalclub Sparta Rotterdam. Spelend in het Spartastadion - Het Kasteel. Bijnamen Sparta Rotterdam: Kasteelheren, De Rood-Witte Gladiatore.

Vitesse
De officiële website van voetbalclub Vitesse uit Arnhem. Spelend in het stadion GelreDome. Vitesse is de afkorting van Stichting Betaald Voetbal Vitesse. Bijnamen Vitesse Arnhem: Vites, Vitas, Hollywood aan de Rijn.

VVV-Venlo
De officiële website van voetbalclub VVV-Venlo. Spelend in het Seacon Stadion - De Koel. VVV-Venlo is de afkorting van Venlose Voetbal Vereniging Venlo. Bijnamen VVV-Venlo: The Good Old.

Willem II
De officiële website van voetbalclub Willem II uit Tilburg. Spelend in het Koning Willem II-stadion. Bijnamen Willem II: Tricolores,(Super)Kruiken, Stoere Kerels, Trots van het Voetballand.