Autoscout 24
Auto occasions. Ook motoren en trucks. Vooral aanbod van dealers. Dus vaak met Bovag Garantie en betrouwbare kilometerstand via de Nationale AutoPas (NAP). Een van de populairste sites in deze categorie.

Marktplaats
De grootste koop- en verkoop site van Nederland.

Auto Track
Auto occasions, vooral van dealers. Focus op betrouwbaarheid. Dus met Bovag Garantie en Nationale AutoPas (NAP) gegevens. In top 10 van populaire sites in deze categorie. Onderdeel van Wegener.

Auto Trader
Top 10 site met vooral dealer aanbod van nieuwe auto's en occasions. Maar ook klassiekers, motoren, bedrijfswagens en caravans. Handig als garantie belangrijk is. Onderdeel van Sanoma, net als AutoWeek.

Zomoto
Doorzoekt het aanbod nieuw en tweedehands op AutoScout24, AutoTrader, AutoTelegraaf, Nederland Mobiel, Speurders en Marktplaats. Met waardebepaling. Snel, handig, mooi en goed.

GasPedaal
Doorzoekt het aanbod nieuw en tweedehands op AutoScout24, AutoTrader, Autotrack, Autokopen.nl, AutoDealers, Autobytel.nl, AutoTelegraaf, AutoWereld en Nederland Mobiel. Minder mooi, maar wel volledig.

Autokopen
Nieuwe auto's en occasions van Bovag autobedrijven en merkdealers. Geen aanbod van particulieren of handelaren. Officieel partner Nationale Auto Pas. Met autonieuws, columns en acties verzameld door de redactie. In top 10 van populairste auto sites in Nederland.