Marktplaats
De grootste koop- en verkoop site van Nederland.

Autoscout 24
Auto occasions. Ook motoren en trucks. Vooral aanbod van dealers. Dus vaak met Bovag Garantie en betrouwbare kilometerstand via de Nationale AutoPas (NAP). Een van de populairste sites in deze categorie.

Auto Trader
Top 10 site met vooral dealer aanbod van nieuwe auto's en occasions. Maar ook klassiekers, motoren, bedrijfswagens en caravans. Handig als garantie belangrijk is. Onderdeel van Sanoma, net als AutoWeek.

Auto Track
Auto occasions, vooral van dealers. Focus op betrouwbaarheid. Dus met Bovag Garantie en Nationale AutoPas (NAP) gegevens. In top 10 van populaire sites in deze categorie. Onderdeel van Wegener.

Zomoto
Doorzoekt het aanbod nieuw en tweedehands op AutoScout24, AutoTrader, AutoTelegraaf, Nederland Mobiel, Speurders en Marktplaats. Met waardebepaling. Snel, handig, mooi en goed.

GasPedaal
Doorzoekt het aanbod nieuw en tweedehands op AutoScout24, AutoTrader, Autotrack, Autokopen.nl, AutoDealers, Autobytel.nl, AutoTelegraaf, AutoWereld en Nederland Mobiel. Minder mooi, maar wel volledig.

AutoWeek
Auto nieuws, waardebepalingen, beoordelingen, rijtests en specificaties. Kortom, alles wat je over een auto of specifiek model wilt weten. Aanbod van occasions van Autotrader.

ANWB Auto
Auto nieuws, waardebepalingen, tips etc. Tests alleen te bekijken voor leden. Aanbod van occasions van Autotrack. Erg handig bij het kopen of verkopen is de autokoerslijst die de inruilwaarde of dagwaarde van een auto berekent.

Volkswagen
De officiŽle website van het Duitse automerk Volkswagen. Volkswagen is opgericht in 1937 en eigendom van Volkswagen AG.

Peugeot
De officiŽle website van het Franse automerk Peugeot. Peugeot is opgericht in 1890 en eigendom van PSA Peugeot CitroŽn.

Renault
De officiŽle website van het Franse automerk Renault. Renault is opgericht in 1898 en eigendom van Groupe Renault.

Opel
De officiŽle website van het Duitse automerk Opel. Opel is opgericht in 1862 en eigendom van General Motors.