Funda
De huizen site van Nederland. Van de NVM makelaars, maar ook aanbod van andere makelaars. Groot aanbod van koopwoningen, huurwoningen, nieuwbouw en bedrijfspanden.

Pararius
Exclusief gericht op alle beschikbare huurwoningen in Nederland aangeboden door professionele verhuurders. Zoek op locatie en eisen en vind alle informatie en foto's over de huurwoning, buurt en makelaar in overzichtelijke tabbladen. Met een gratis account zijn huurwoningen op te slaan om later te bekijken.

Ikea
Tja, Ikea. Ook online erg sterk. Richt je keuken, slaapkamer en werkplek digitaal in met meubels en accessoires van Ikea, via de Ikea HomePlanner software.

WonenWonen
Nieuws, informatie en inspiratie rondom wonen. Met woontrends en ideeŽn op interieurgebied. Verzamelt de informatie van commerciŽle partners. Heeft een zeer uitgebreid en divers aanbod, van slaapkamer tot tuin en van keuken tot home cinema of open haard. Verkoopt de meeste artikelen niet online, maar verwijst naar de winkels van de partners.

Gamma
Webwinkel en informatieportaal van de bekende bouwmarktketen Gamma. Circa 300 filialen in Nederland. Eigendom van franchise-organisatie Intergamma. Voor klusmaterialen en tuinartikelen.

Praxis
Webwinkel en informatieportaal van de bekende bouwmarktketen Praxis. Bestaand uit circa 150 doe-het-zelf zaken in Nederland. Voor klusmaterialen en tuinartikelen.

Intratuin
Grote keten van tuincentra in Nederland, landelijk opererend.

Gaslicht
Vergelijkt de tarieven van alle energieleveranciers.