Zalando
Online schoen- en kledingwinkel met een groot assortiment schoenen in alle maten en soorten. Van bekende internationale merken en exclusieve labels als Apepazza, Latitude Femme, Beverly Feldman etc. Naast schoenen worden ook kleding, tassen, accessoires en verzorgingsproducten verkocht.

Wehkamp
Online warenhuis met meer dan 55.000 artikelen op het gebied van kleding, wonen, vermaak en electronica.

H&M
De webshop van het populaire Hennes & Mauritz, met kleding en cosmetica.

WE Fashion
Een van oorsprong Nederlandse modeketen met inmiddels kledingwinkels door geheel Europa en verschillende eigen kledinglijnen. Aanbod van herenmode, damesmode en kinderkleding

Levi's
De officiŽle website van het bekende kledingmerk Levi's. Bekend geworden met de spijkerbroeken en denim, maar inmiddels een uitgebreid assortiment aan kleding en accessoires.

Nike
De officiële website van een van werelds bekendste kledingmerken Nike, begonnen als schoenenmerk, toen sportkleding en inmiddels aanbieder van alle soorten kleding en sportieve kledingaccessoires.

Kleding
Zoekmachine voor kleding, schoenen en mode accessoires. Zoekt in meer dan 100 online kledingwinkels. Zoeken kan op kledingsoort, winkel, merk etc. Handig om niet alle online modewinkels zelf af te hoeven gaan.