GroupOn
Verzamel grote kortingen samen met andere liefhebbers. Teken eerst in op aanbiedingen bij bedrijven in de buurt, zoals restaurants, bioscopen, fitness centra etc. Of interessante websites. Bij voldoende animo wordt de kortlopende aanbieding definitief, wordt vervolgens geld afgeschreven bij de intekenaars en ontvang je per e-mail de tegoedbon.

Dagaanbieding
Alle dagaanbiedingen verzameld.

Folderz
Alle huis-aan-huis reclamefolders digitaal op een rij. Handig voor wie een nee-nee sticker op de deur heeft. Helaas zijn de folders niet online doorzoekbaar per product. Maar prettig is dat folders er exact zo uitzien als de papieren folders.

Voordeelmuis
Beste site op het gebied van huis-aan-huis folders. Maakt de papieren huis-aan-huis folders online doorzoekbaar en zet alle folder-aanbiedingen van Nederlandse winkels op een rij. Handig als je bijvoorbeeld wilt weten waar allemaal de boren of shampoos in de aanbieding zijn.

Actiecode
Website waarop kortingsacties en kortingsbonnen verzameld worden. Hanteert ook de labels Kortingscode.net en Kortingscode.nl.

Korting
Kortingsbonnen en kortingsacties op een rij. Handige site om eerst even te kijken of er een kortingsactie loopt bij een webwinkel.

TravelBird
Elke dag een heel beperkt aantal vakanties of reizen in de aanbieding. Aanbod is slechts 24 uur geldig of tot het product is uitverkocht.Voorheen BoekVandaag.

Vakantieveilingen
Restpartijen van o.a. hotels, vakantiehuizen en welness resorts worden hier dagelijks per opbod online geveild. Inmiddels ook een breder assortiment dan alleen vakanties, zoals theaterkaarten etc.