Kieskeurig
De populairste prijsvergelijker van Nederland. Heeft de meeste reviews en grootste aantal aangesloten winkels. Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Zoekresultaat bevat direct al informatie, wat het snel vergelijken maakt. Biedt veel handige informatie over producten. Bijna elk product bevat wel een review. Ook winkels zijn met elkaar te vergelijken.

Beslist
Vergelijker met de meeste producten en product specificaties van Nederland. Doorzoekt meer dan 1000 online winkels. Vergelijkt niet alleen prijs, maar ook betalingsopties, keurmerken en levertijd. Gebruikt de reviews van Kieskeurig en beoordelingen van eigen experts. Toont op kaart het dichtstbijzijnde verkooppunt. Met een gratis account allerlei handige extra opties.

Tweakers
Prijsvergelijker en review site met een grote schare fans. Met name om computers en elektronica te beoordelen en te vergelijken. Producten bevatten uitgebreide specificaties-pagina’s, goede reviews, prijsgrafieken en uitgebreide ratings. Bevat ook een vraag en aanbod sectie voor tweedehands producten. Voor mobiele gebruikers is er een app om barcodes te scannen.

Google shopping
De prijsvergelijker van Google. Laat zien waar een product te koop is en waar het product het goedkoopst is. Zeer gebruiksvriendelijk en snel. Prettig om mee te zoeken. Voegt zelf geen informatie toe.

Twenga
Zoekmachine voor webshops. Onafhankelijk. Heeft ook reviews en video's. Maar vooral een erg volledig aanbod van webwinkels en producten. Ook van niet-technologie producten. Zoekresultaten bevatten veel specs maar zijn soms wat onduidelijk. Geeft geen verzendkosten weer. Bied verder shopgidsen, aankooptips en adviezen. Al met al een handige website om snel prijzen te checken.

Pricewise
Vergelijker van vele financi�le producten en diensten voor thuis, zoals verzekeringen, energie en internet, tv en bellen.

Consumentenbond
Objectieve vergelijker en beoordelaar van producten en diensten. Maakt tevens gebruik van informatie van andere vergelijkers. Lidmaatschap noodzakelijk voor volledige toegang tot alle informatie en testresultaten, maar veel informatie ook gratis beschikbaar.