Drogisterij
Grootste online drogisterij . Allerlei verzorgings-, afslank-, seksualiteit- en gezondheidsproducten, maar ook parfums en lenzen.

Kruidvat
De welbekende drogist, met een zéér divers online aanbod. Naast duizenden drogisterij-artikelen is eigenlijk al het denkbare te bestellen. Van fotoservice tot parfums; van sieraden tot elektronica; verzekeringen; reizen; etc., etc. Ook veel artikelen voor kinderen.

Superwinkel
Populaire online winkel, met vooral een groot aanbod in parfum, verzorgingsproducten, cosmetica en make-up. Maar ook veel andere producten, zoals bijvoorbeeld sieraden. De webshop inmiddels veelvuldig diverse publieksprijzen gewonnen.

De Online Drogist
Online drogisterij met gediplomeerde drogisten, voor vragen over of bestellen van vele drogisterij producten.

Yves Rocher
De wereldwijde nummer 1 in plantaardige cosmetica. Online verkoop van o.a. make-up, parfums, bad & douche, gezichts-, lichaams- en haarverzorging.

Ici Paris XL
Gespecialiseerde beauty en parfumerie winkelketen. Groot aanbod verzorgingsproducten, zoals cosmetica, make-up, parfums en huidverzorging.

Rituals
Cosmetica winkelketen en cosmetica merk gericht op verzorgingsproducten.

The Body Shop
Cosmetica winkelketen en cosmeticamerk met veel aandacht voor ethiek, mens, dier en milieu. Groot aanbod van eigen cosmetica, make-up, parfum en verzorgingsproducten.

Parfumerie
Online webshop met meer dan 6.000 verschillende artikelen op het gebied van parfum, verzorging, cosmetica en accessoires.

Etos
De webwinkel van drogisterij-keten Etos biedt talloze verzorgingsproducten aan. De boodschappen van Albert Heijn, Gall & Gall en Etos worden allen door Albert.nl thuisbezorgd.