Hallmark
Online kaarten ontwerpen en schrijven. Zowel per post of als eCard te versturen. Groot aanbod aan mooie en professionele ontwerpen. eCards kunnen zowel animaties, geluid als tekst bevatten. Werkt gemakkelijk en goed. Ook de mogelijkheid om een Business Box te bestellen met daarin een groot aantal kaarten voor diverse gelegenheden

Greetz
Maak online kaarten en verstuur deze per post. Kies uit vele ontwerpen of upload je eigen foto. Verstuur eventueel gelijk een cadeau samen met je kaart. Je kunt op meerdere manieren een of meer kaarten versturen. Zelfs een adressenbestand gebruiken. Mogelijkheid om punten te sparen voor korting. Handige en goede site. Als best getest door Kassa en TNS.

Kaartwereld
Kaartwereld is de online kaartenwinkel van Webprint. Heeft een grote collectie aan bestaande kaarten of voor het maken van een eigen kaart of persoonlijke fotokaart. Met recht een wereld van ansichtkaarten en kaartjes.

Kaartje2Go
Maak je eigen kaart en laat deze per post versturen. Je kan een eigen foto gebruiken of een kaart kiezen uit een ruime collectie wenskaarten. Er zijn veel mogelijkheden en een grote focus op fun en gemak.

Kaartenhuis
Digitale eCards voor verschillende gelegenheden en zelf kaarten maken en per post versturen Een wat onoverzichtelijke site maar wel erg compleet. Voor allerlei kaarten, zowel online als per post.

Fastcards
Ontwerp online een eigen kaart en laat hem bij iemand bezorgen. Verstuur eventueel gelijk een cadeau samen met je kaartje. Registreer om je ontwerpen te bewaren en om korting te krijgen. Kaarten ontwerpen gaat gemakkelijk en werkt goed.

Startpagina kaarten
Links naar websites waar eCards en wenskaarten verstuurd kunnen worden, geordend op gelegenheid en thema. Van Startpagina.