Facebook
Her grootste sociale netwerk ter wereld bestaande uit persoonlijke profielen, met foto's, video's en berichten. Wereldwijd erg populair en erg veel op te doen, inclusief spelletjes etc.

Linkedin
Het grootste sociale netwerk ter wereld bestaande uit zakelijke profielen van personen. Een soort cv-databank. Verbind jezelf met personen, bedrijven of bepaalde interesse groepen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes uit je zakelijk netwerk.

Twitter
Blijf op de hoogte van wat er zich nu afspeelt in de wereld en hou anderen op de hoogte van nieuws of je mening via 140 tekens. Dankzij het snelle karakter van de site is breaking news hier vaak het eerst te vinden. Met een account kan een vaste lijst 'volgers' gemaakt worden die zichzelf automatisch update met berichten. Ook een populaire tool om bekende personen te volgen.

Whatsapp web
De webversie van Whatsapp, handig.

Gmail
Gmail, de gratis e-mail service van Google.

Hotmail
Hotmail, de gratis e-mail service van MSN.

WeTransfer
Simpelweg de beste, mooiste en meest gebruiksvriendelijke site om bestanden tot 2 Gigabyte te versturen. Gratis. Zonder enige registratie en zonder enige installatie te gebruiken. Van Nederlandse makelij, altijd een leuk detail.