DagjeWeg
Meer dan 1001 korte uitstapjes in Nederland en Vlaanderen gerangschikt in rubrieken. Veel informatie en een goede inspiratiebron voor wie nog niet precies weet wat ie wil.

VVV Uitburo
Evenementenkalender. De beste culturele evenementen agenda van Nederland. Met theater, tentoonstellingen, cabaret, dans etc. Meeste activiteiten wel met betaalde entree. Inclusief gespecialiseerde regionale uitburo's.

Podiuminfo
Grootste festival, concert en cabaret site van de Benelux. Heeft naast Podiuminfo.nl ook de labels Festivalinfo.nl, Cabaretinfo.nl en Agendainfo.nl en een uitgebreid forum met reacties.

ANWB Vrije Tijd
Tips, tips, tips. De sectie Vrije Tijd op de site van de ANWB . Informatie over attractieparken, uit-tips, fiets- en wandelroutes, etc etc.

Lekker Weg In NL
Website van Nederlands Bureau van Toerisme. Veel tips en informatie over Nederland en evenementen. Niet commercieel, actueel, duidelijk en uitgebreid. Perfecte informatie- en inspiratiebron, voor allerlei soorten uitjes. Van kasteel tot speeltuin.

Er Op Uit
Tips voor een dagje uit. Van het oorspronkelijke boekje Eropuit van de NS, maar dan tegenwoordig digitaal. Vol met suggesties voor een dagje uit.

Leuke Dingen Doen
Arrangementen. Overzicht van bijzondere dingen om te doen, veelal wel betaald. Leuke inspiratiebron.

UitMetKinderen
Meer dan 1.100 leuke uitjes in Nederland en het grensgebied, voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 15. Zoeken op overdekt, regio, prijs etc. Erg compleet.

Recreatief
Database met meer dan 2.500 verschillende betaalde uitjes, evenementen en arrangementen in Nederland. Zowel voor particulieren als zakelijk.

Eventful
Overzicht van evenementen, in de breedste zin van het woord. Internationale en zeer uitgebreide informatie, maar per stad, datum, locatie en soort event te doorzoeken. Engelstalig.

Cabaretinfo
Al het laatste nieuws over cabaret, bekende en minder bekende cabaretiers en cabaretvoorstellingen. Inclusief video's en theateragenda.