Diningcity
Digitale restaurantgids voor het vinden van goede, leuke en lekkere restaurants in diverse landen, o.a. Nederland, Zuid-Afrika, Hongarije, Oostenrijk, Singapore, BelgiŽ, ItaliŽ en China. Werkt eenvoudig en goed, heeft veel recensies en direct reserveren bij de aangesloten restaurants mogelijk.

The Fork/IENS
Restaurantgids voor Nederland, BelgiÔŅĹ en Europa. Veel restaurants, met contactgegevens en met onafhankelijke meningen van bezoekers. Populaire site. Voorheen IENS. Nu onderdeel van Tripadvisor.

Dinnersite
Restaurantgids voor Nederland en BelgiŽ. Laagdrempelig en breed georiŽnteerd. Visueel minder mooi, maar compleet en met veel info, over restaurant, menukaart etc. Contactgegevens, bereikbaarheid en mogelijkheid tot reserveren.

Special Bite
Restaurantgids met een kleine 1.000 bijzondere restaurants in Nederland. Zoeken de unieke combinatie van goed eten, interieur en locatie. "We recenseren alleen restaurants die onszelf raken".

Eet
Laagdrempelige restaurantgids met enorme database van meer dan 25.000 restaurants en eetgelegenheden in Nederland. Beoordeelt zelfs de snackbar op de hoek. Door lage drempel en eenvoud wel prettig.

Lekker
De website van de restaurantgids Lekker.

GroupOn
Verzamel grote kortingen samen met andere liefhebbers. Teken eerst in op aanbiedingen bij bedrijven in de buurt, zoals restaurants, bioscopen, fitness centra etc. Of interessante websites. Bij voldoende animo wordt de kortlopende aanbieding definitief, wordt vervolgens geld afgeschreven bij de intekenaars en ontvang je per e-mail de tegoedbon.