Booking
Marktleider in Europa op het gebied van online hotelreserveringen. Meer dan 68.000 hotels, in 15.000 bestemmingen. Van kleine onafhankelijke hotels tot luxueuze vijfsterrencomplexen. Ook aanbod in minder toeristische bestemmingen. Onderdeel van de Priceline Group, samen met o.a. Kayak, Agoda en Villas.com.

Expedia
Hotels, vluchten, autohuur, en combinaties. Expedia is een van 's werelds grootste online-reisbureaus. Met 80.000 hotels, 500 luchtvaartlijnen en huurautos van de bekende merken.

AirBnB
Werelds grootste en populairste aanbieder van vakantiehuizen en vakantiewoningen over de gehele wereld, oorspronkelijk met alleen aanbod van particulieren en kleinschalige verhuurders.

Trivago
Zoekmachine voor hotels. Zoekt bij meer dan 200 verschillende boekingssites voor de laagste prijs.

Hostel World
Zoeken en boeken van hostels wereldwijd. Meer dan 20.000 hostels in 170 landen. Veel reviews.

Center Parcs
Een van de bekendste aanbieders van bungalows, vakantiehuizen en bungalowparken gelegen in met name Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland.

Landal GreenParks
Een van de bekendste aanbieders van bungalows, vakantiehuizen en bungalowparken gelegen in met name Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, TjechiŽ en Hongarije.

ANWB Camping
De site van de ANWB over kamperen. Met veel informatie over campings, georganiseerde (camping)reizen en nog veel meer. Meer dan 8000 campings in Europa direct boekbaar, waarvan 1100 in Nederland. Ook voor het boeken van een stacaravan of chalet op de camping.