Vakantiepiraten
Populaire site die aanbiedingen voor vakanties, reizen, vliegtickets en stedentrips verzameld op internet en deze handmatig selecteert en publiceert. Oorspronkelijk gestart in Duitsland als Urlaubspiraten.de en wegens groot succes inmiddels uitgebreid naar andere landen. Heeft geen eigen reizen, maar wel een eigen Nederlandse redactie.

Vakantiediscounter
Reisorganisatie met volledige focus op aanbiedingen en last-minutes. Biedt reizen van andere touroperators aan, zonder boekingskosten. Inclusief een laagste prijsgarantie.

Prijsvrij
Reisbureau met een sterke focus op prijs en service. Biedt reizen aan van andere touroperators, zonder boekingskosten.

Tjingo
Krijg korting op de vakanties van meer dan 100 touroperators. Naar ong. 50 landen.

Vakantieveilingen
Restpartijen van o.a. hotels, vakantiehuizen en welness resorts worden hier dagelijks per opbod online geveild. Inmiddels ook een breder assortiment dan alleen vakanties, zoals theaterkaarten etc.

GroupOn
Verzamel grote kortingen samen met andere liefhebbers. Teken eerst in op aanbiedingen bij bedrijven in de buurt, zoals restaurants, bioscopen, fitness centra etc. Of interessante websites. Bij voldoende animo wordt de kortlopende aanbieding definitief, wordt vervolgens geld afgeschreven bij de intekenaars en ontvang je per e-mail de tegoedbon.

Ticketspy
Nederlandse website die aanbiedingen voor vliegtickets en vakanties verzameld. Bied zelf geen vliegtickets en reizen aan, maar verwijst door naar de aanbieder van de actie.

Hotelspecials
Aanbiedingen van meer dan 1.600 hotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Goede site, vooral sterk in last minutes en weekend-aanbiedingen voor hotels. Van Hotel Booker BV. Die hebben ook BungalowSpecials.nl, HotelAanbiedingen.nl, HotelCadeau.nl, Gift For 2 en Uitin.nl.

Trivago
Zoekmachine voor hotels. Zoekt bij meer dan 200 verschillende boekingssites voor de laagste prijs.

Actie van de dag
Kortlopende voordeelacties. Vooral sterk in korte vakanties en overnachtingen. Onderdeel van Emesa, samen met Vakantieveilingen.