Booking
Marktleider in Europa op het gebied van online hotelreserveringen. Meer dan 68.000 hotels, in 15.000 bestemmingen. Van kleine onafhankelijke hotels tot luxueuze vijfsterrencomplexen. Ook aanbod in minder toeristische bestemmingen. Onderdeel van de Priceline Group, samen met o.a. Kayak, Agoda en Villas.com.

AirBnB
Werelds grootste en populairste aanbieder van vakantiehuizen en vakantiewoningen over de gehele wereld, oorspronkelijk met alleen aanbod van particulieren en kleinschalige verhuurders.

Skyscanner
Zeer gebruiksvriendelijke zoekmachine voor vliegtickets. Werkt snel en handig. Wereldwijd actief. Doorzoekt ruim 600 luchtvaartmaatschappijen op 200.000 routes naar 5.000 vliegvelden. Geeft direct weer of er goedkoper kan worden gevlogen door te vliegen op een andere datum of via andere vliegvelden in de buurt. Vluchten verder in de tijd zijn soms eerder vindbaar, in vergelijking met andere vliegtickets-zoekmachines.

KLM
KLM, The Royal Dutch Airline. Met tegenwoordig scherpe instaptarieven, vooral bij vroeg boeken. Naast vliegtickets ook hotels en huurauto's, toegangskaartjes, reserveren van parkeerplaatsen en vervoer tussen luchthaven en stad. Database van iSeatz.

TUI
Het aller-grootste aanbod. Vliegtickets en accommodaties. Strand-, auto- en wintersport vakanties, stedentrip en lastminutes. Onderdeel van TUI Travel, samen met Arke Fly, GoBest, Kras en Last-minute.nl.

D-Reizen
Aanbieder van reizen en vakanties van bekende touroperators. Daardoor een groot aanbod aan pakketreizen, vliegtickets, hotels, autohuur, zon-, wintersport-en autovakanties. Verder vakantiewoningen, stedentrips, cruises, weekendje weg, rondreizen en Disneyland.

TripAdvisor
's Werelds grootste reis-beoordelingen site, met meer dan 25 miljoen beoordelingen. Maar ook veel reis verhalen, tips, foto's en informatie over bestemmingen, accommodaties en excursies. Veelal Engelstalig.