ANWB Verkeer
De actuele verkeersinformatie volgens de ANWB. Maar ook wegwerkzaamheden, snelheidscontroles, verkeersbeelden via webcams, parkeer overzicht, verkeersdrukte-kalender en routeplanner. De verkeersinformatie van de ANWB wordt gebruikt door veel partijen.

Google maps verkeer
De routeplanner van Google, inclusief verkeersinformatie. Ook op N-wegen en lokale wegen. Maakt gebruikt van telefoondata.

VID
De filemeldingen direct van het VID. Het VID of ook wel de Verkeers Informatie Dienst meet het verkeer, produceert verkeersinformatie en levert deze verkeersinformatie voor gebruik aan vele websites, kranten, zenders en bedrijven.

TomTom (wereld)
Actuele verkeersinformatie van Tom Tom. Data verzameld via Tom Tom gebruikers. Ook informatie over de files in de steden en op N-wegen. Handig voor files in het buitenland.

Van A naar Beter
Website van de overheid over werkzaamheden en afsluitingen. Actuele informatie over zowel wegen, vaarwegen, spoorwegen als andere vervoermiddelen. Beknopt, maar goede informatie. Ook over toekomstige werkzaamheden.

Routeradar
Actuele file-informatie op basis van de gegevens van de lussen in de weg. Zowel snelwegen als lokale wegen. Gebruikt de actuele data van de Nationale Databank Wegverkeersgegevens van Rijkswaterstaat. Website van de makers van Buienradar.

Verkeerplaza
De route-informatie service van Vialis. Goede grafische weergave en actuele camerabeelden van Rijkswaterstaat. Viales beheert voor de overheid het grootste deel van alle verkeerslichten, lussen in het wegdek, etc. Viales werkt samen met de Verkeers Informatie Dienst, het VID.

BNR Nieuwsradio
Business News Radio heeft ook flits- en verkeersinformatie. De file-informatie komt van de ANWB, de flitsinformatie van Flitsmeister. Erg populair.

Here traffic (wereld)
Verkeersinformatie over tientallen landen in de wereld en files uit vele steden van over de hele wereld. Waaronder de files in vele landen en steden in Europa.