Popcorn time
Zeer populaire streamingdienst om films en series te kijken, vanwege het gebruiksgemak en grootte aanbod. Echter veel content is illegaal wegens inbreuk op het auteursrecht en gebruik van de dienst kan tot boetes leiden. Om films en series te kunnen vinden en kijken is het downloaden en installeren van de Popcorn Time software noodzakelijk.

Torrentz
De torrent zoekmachine. Zoekt in tientallen torrent-sites tegelijk en geeft als extra een overzicht van de trackers. Is eenvoudig en werkt erg goed. Altijd alle informatie m.b.t. je torrent. Populair, gratis en snel.

Kodi
Mediacenter voor het bekijken van films, video's en tv-series van je computer of NAS. Via extra plug-ins kun je tevens kijken streaming films en tv-series. Voorheen bekend als XBMC. Software installatie noodzakelijk.

Bitsnoop
Torrent zoekmachine

Utorrent
Zeer populaire gratis BitTorrent software om torrents mee te downloaden. Heeft de mogelijkheid om meerdere torrents tegelijk te downloaden en om een maximum downloadsnelheid in te stellen. Is van de ontwikkelaars van BitTorrent en werkt dus perfect samen met torrents.

Pepermunt
Uitleg over het gebruik van verschillende torrentclients.

Torrenfreak
Magazine met all het laatste nieuws op het gebied van torrents, downloaden en privacy.