Nederland FM
Alle bekende en populaire Nederlandse radio- en internetradio stations overzichtelijk op 1 pagina weergegeven. Eenvoudig, volledig en direct afspeelbaar. Wegens succes inmiddels uitgebreid met de radioportalen van België, Engeland, Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en de VS.

Spotify
Werelds populairste online jukebox. Miljoenen tracks direct te beluisteren. Gratis te luisteren, met reclame. Betalende abonnees krijgen geen reclame, muziek in hogere kwaliteit en kunnen downloaden. Kies je eigen nummer of genre, of laat Spotify Radio het werk doen. De beste legale muziekservice op internet.

Deezer
Soortgelijke muziek-jukebox als Spotify. Met ook overal onbeperkt toegang tot een bijna oneindige hoeveelheid muziek. Gratis te beluisteren met reclame of tegen betaling zonder reclame en met meer opties.

YouTube
Een van de beste manieren om muziek te vinden blijft toch gewoon via You Tube zoeken. Vaak gelijk met de videoclip erbij. Muziek en nummers zijn regelmatig in talloze versies, uitvoeringen, remixen etc. beschikbaar. Uiteenlopend van zeer goede kwaliteit tot had beter niet geupload kunnen worden...

Radio 538
De site van een van de populairste radiozenders van Nederland. Met achtergrondinformatie, webradio en contact informatie. Verder prijsvragen en een leden-sectie.

Q-Music
Alle informatie over Q-music is hier te vinden. Tevens de prijsvragen en acties. Interessante site. Maximum Hit Music Radio.

3FM
De site van 3FM met achtergronden, nieuwtjes en nog veel meer. Overzichtelijk gemaakt. Serious radio.

Sky Radio
Links naar de dochtersites, lovesongs en kersthits, online radio luisteren, downloads bestellen en prijsvragen. Sky Radio. The Music Station.