Buienradar
Actuele neerslag en weer in Nederland.

WeerOnline
De weerverwachting tot 14 dagen vooruit, ook per stad. Wereldwijd tot 5 dagen. Met een buienradar, windverwachting en satellietweergave. Gebruikt zowel data van KNMI, EUMETSAT als van eigen meetsysteem. Leveranciers van weergegevens onder de naam Meteovista. Werkt goed, snel en helder. Sterk in lokaal weer in Nederland.

Weerplaza
Data van 's werelds grootste weersdienst, Weathernews, maar ook van KNMI, DWD, NOAA en EUMETSA. Daardoor zeer volledig. Eenvoudig, maar erg goed. Aanrader voor opzoeken van weersverwachtingen in buitenland. Gebruikt door NOS, Telegraaf, Radio 1 en KPN.

TT weer
Een van populairste pagina's van NOS Teletekst: het weer. Ofwel pagina 702 en verder. Weersverwachting van Weerplaza.nl

Klimaatinfo
Het klimaat en de temperaturen van alle landen ter wereld inclusief advies voor beste reisperiode per land. Geen actuele weersinformatie, maar gemiddelde temperaturen en klimaat over het gehele jaar.

MijnSneeuw
De actuele sneeuwhoogte in meer dan 1.000 skigebieden wereldwijd. Met info over alle skidorpen in Europa, de pistetoestand, weersvoorspelling, après-ski, snowboarden en skischolen. Goede overzichtelijke site.

Buienalarm app
Geeft via een handige grafiek aan hoe heftig de neerslag is en op welk tijdstip de regen exact valt op jouw locatie. Doorgaans goede en accurate informatie. Werkt goed als website, slechts als mobiele website en werkt het beste als app.